Výběrové řízení: praktické stáže Erasmus+ v Bruselu a Madridu

ÚČJTK FF UK vyhlašuje výběrové řízení na obsazení dvou míst praktické stáže Erasmus+ v zimním semestru 2023/2024 (výuka češtiny, logopedický nácvik, překladatelství čeština/španělština) v České škole Madrid, s níž má ústav dlouhodobou kvalitní spolupráci. Doba trvání stáže je dva až pět měsíců. Bližší informace: http://ceskaskolamadrid.es. Hispanistika jako druhý obor výhodou (znalost španělštiny u stážisty není podmínkou).

Dále vypisujeme výběrové řízení na obsazení dvou míst Erasmus+ praktické stáže v zimním semestru 2023 v České škole bez hranic Brusel. Náplň: výuka češtiny, příprava mimoškolních aktivit (mikulášská besídka apod.), administrativa, komunikace s rodiči apod. Ideální trvání stáže 5 měsíců. Bližší info: https://csbh-brusel.be/.

Uzávěrka přihlášek: 16. 6. 2023 (životopis, motivační dopis, výpis známek) v 17:00, dokumenty posílejte na adresu robert.dittmann@ff.cuni.cz (tam posílejte i případné dotazy).

Obecné informace k praktickým stážím: https://ucjtk.ff.cuni.cz/studium/studium-v-zahranici/erasmus-prakticke-staze/. Přijetí námi nominovaného studenta záleží také na případném dalším výběru madridskou a bruselskou školou, kolegové v zahraničí nicméně nyní akutně poptávají stážistickou výpomoc na zimní semestr a vzhledem k dlouhodobé spolupráci se na nás obrátili.